avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin certificat de deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin certificat de deces

Un vechi prieten din satul meu a fost gasit mort pe strada .Primaria comunei ,nu sa oeoferit sa-l ingroape au vrut sa-l arda .Am auzit dupa patru zile,ma-m dus lam luat l-am imbracat am platit la spital am luat ,certificatul de deces eu pentru ca nu avea nici mama tata ,nevasta sau copi i-am facut pomana cu preot cun este normal .Ulterior terenurile si casa leau luat care a vrut .Acum vreau sa le obtin eu pentru ca ei nu au vrut sa participe la plata mormantari .Cum procedez ?.
nici o sansa...:confused: nu are nici o legatura una cu alta...se poate numi mai exact, tzeapa...:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mormant in gradina.... Tarzan2012 Tarzan2012 Am calatorit prin tara,si mare mi-a fost mirarea sa vad cruci cu mormant pe teren privat. Aceste marminte sunt de obicei la sate izolate,unde cimitirul si ... (vezi toată discuția)
Traditii stramosesti. să ni-l lăsați pe ghiță-n pace ! de ... POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Traditii stramosesti. Să ni-l lăsați pe Ghiță-n pace ! de Preot Sorin Croitoru Să ni-l lăsați pe Ghiță-n pace, Purcelul nostru de ... (vezi toată discuția)
Ce lege pedepseste insultele camevascu camevascu Buna ziua Este prima data cand scriu pe un forum sa cer sfaturi ,deci daca nu asa se procedeaza va rog sa ma iertati. Acum o saptamana bunicul meu a decedat ... (vezi toată discuția)