avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dubla cetatenie pot da in arenda?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dubla cetatenie pot da in arenda?

eu am cateva ha de teren agricol si vreau sa il dau in arenda,eu nu mai stau in romania dar am dubla cetatenie si am domiciliu si acolo si aici,sant in italia multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:51, 20 Martie 2011
Atata timp cat sunteti proprietarul terenului, nu mai conteaza alta cetatenie, nimeni nu va opreste sa faceti ce vreti cu el, il vindeti, il arendati, il donati...
Mesaj reeditat
@ OMC
Data post: Duminica, 20 Martie 2011, 09:53
Subiect: dubla cetatenie pot da in arenda?

eu am cateva ha de teren agricol si vreau sa il dau in arenda,eu nu mai stau in romania dar am dubla cetatenie si am domiciliu si acolo si aici,sant in italia . o ultima intrebare :am cumparat terenurile in 2009 si nu am mai fost sa vad de ele cred ca o parte sunt cultivate ,(asa am auzit,dar nu am avut timp sa vad personal)in cazul asta daca eu dau in arenda si o parte sunt cultivate (nu de mine si nici cu acordul meu)ce pot face?multumesc mult

:offtopic: Interventie moderator
Nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori ... puteti continua discutia pe topicul deja deschis.
De la 1 ianuarie 2007 Romania a intrat in U.E., prin urmare si cetanii acestei tari au devenit cetateni europeni asa ca nu exista niciun impediment de a da terenurile agricole pe care le detineti in arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege te obliga sa faci granituirea unui teren agricol? cand se face granituirea ? telecomanda telecomanda Un proprietar 4 ha teren agricol in extravilanul unei comune.Vecini legali si ei proprietari cu acte pe terenurile lor au dat in arenda terenurile unui ... (vezi toată discuția)
Vreau ca terenul meu sa nu fie lucrat de nimeni adir2005 adir2005 Detin un hectar de teren agricol, la 200 Km de domiciliu, lucru ca imi face imposibil sa il lucrez acel teren. In fiecare an, ajung de 2-3 ori in acea ... (vezi toată discuția)
Revendicare cu iz penal emiliana emiliana Am cerut inca din anul 1991, dupa legea 18/1991,retrocedarea terenurilor agricole si forestiere detinute de tatal meu. Am fost inscris pe anexa cu 28.8 ha, dar ... (vezi toată discuția)