avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lamuriri Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lamuriri Intreprindere individuala

Am infiintat o II, cu activitate comercializare haine second, neplatitoare de TVA si momentan fara activitate( inca nu am gasit spatiu comercial). As dori sa stiu urmatoarele :
1.Daca nu am inca activitate sunt obligata se depun declaratia 220 estimativa de venit? sau dupa ce incep activitatea?
2.De asemeni ce autorizatii de functionare am nevoie pentru magazin?de la psi, mediu, etc?
3. Daca am punctul de lucru in alt oras decat sediul social de unde iau autorizatiile?de la orasul unde e inregistrat sediul social sau unde e punctul de lucru?
4.Trebuie sa mai platesc CASS daca sunt angajata la alta firma care-mi plateste toate contributiile(somaj,cas, etc)?
5. Daca cumpar marfa din Italia trebuie sa ma inscriu la registrul operatorilor intracomunitari? in legislatie scrie ca pentru "comercializare haine - obiecte de arta second hand -nu ar fi nevoie.

Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
ContSters113082, utilizator

Alte discuții în legătură

Incetare activitate intreprindere individuala ContSters113082 ContSters113082 Am o II cu activitate de comercializare haine second hand. Neavand punct de lucru ( inca nu am gasit magazin de inchiriat sa-mi desfasor activitatea) ci doar ... (vezi toată discuția)
E legal sa platesc amenda? ContSters113082 ContSters113082 In data de 04.03.2011 mi-am infiintat o Intrepindere Individuala cu activitate de comercializare haine second in Prahova.. Nu am punct de lucru, nu desfasor ... (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)