avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

as dori sa stiu daca am un act de comodat pentru apartament si autoturism pot sa imi scat cheltuielile pe firma :telefoane ,internet,cablu tv,curent,intretinere,motorina,asigurare,casco, revizie,rovinieta si inpozitul la masina si la casa va multumesc pentru cei care miau raspuns la celelalte intrebari si la aceasta intrebare.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:59, 20 Martie 2011
Pentru apartament puteti sa deduceti cheltuielile in limita suprafetei trecuta in contract.Impozitul la casa nu il puteti deduce.
Pentru energie,internet,telefoane deduceti in limita in care sunt chelt.pentru firma,cablu numai daca puteti justifica ca este necesar operatiunilor derulate pe firma.
Pentru masina puteti nu puteti deduce motorina decat in conditiile in care va incadrati la exceptiile din Codul fiscal,impozitul nu il puteti deduce deoarece nu este un bun al firmei.
Puteti deduce asigurarea rca si reparatiile daca aveti stipulat in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri rca, casco, revizii, impozit local ale auto pe pfi cu contract de comodat catre pf? sanien sanien Buna ziua, As dori sa rog comunitatea pentru un raspuns la aceasta situatie: Logodnica are un PFI (medic). Pe PFI este achizitionat un autoturism (masina ... (vezi toată discuția)
Deducere cheiltuieli masina in comodat MR2016 MR2016 Buna ziua, Am o masina in comodat pe firma. Ce cheltuieli cu aceasta masina am voie sa deduc Contabila mi-a zis ca numai carburantul si reviziile dar mai ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)