avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere cheiltuieli masina in comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere cheiltuieli masina in comodat

Buna ziua,
Am o masina in comodat pe firma. Ce cheltuieli cu aceasta masina am voie sa deduc
Contabila mi-a zis ca numai carburantul si reviziile dar mai sunt si altele cum ar fi RCA, CASCO, vigneta, piese, reparatii....etc.....aceste cheltuieli am voie sa le bag in contabilitate ?

Va multumesc
Cu stima

MR2016
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 10:12, 19 Septembrie 2016
Asigurarea CASCO si RCA- care conform art.21 alin. (4) lit. n din Codul fiscal
nu sunt deductibilie.

In cazul efectuarii de reparatii va recomandam sa solicitati factura pe numele societatii, altfel cheltuielile nu sunt deductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri rca, casco, revizii, impozit local ale auto pe pfi cu contract de comodat catre pf? sanien sanien Buna ziua, As dori sa rog comunitatea pentru un raspuns la aceasta situatie: Logodnica are un PFI (medic). Pe PFI este achizitionat un autoturism (masina ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii mijloace transport inchiriate, cheltuieli dedectibile slk268 slk268 Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti , in situatia in care o societate presteaza servicii de transport marfa , cu mijloace de transport inchiriate de la o ... (vezi toată discuția)
Pfa in devenire: pot deduce cheltuielile privind carburantul? cum evidentiez piesele de schimb in cazul prestarilor de servicii? si altele... omumaro omumaro Buna ziua, lucrez la o firma de IT. In cateva zile imi vor iesi actele pentru PFA. Ma intereseaza: 1. contractul de comodat asupra masinii personale - ... (vezi toată discuția)