avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj 2
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj 2

De vineri si pana astazi lucrurile au luat o alta directie,sotia nu mai vrea partaj amiabil ci in instanta,la ce pot sa ma astept de la ea in continuare tinand cont de acest lucru?mentionez ca nu avem bunuri imobile de impartit ci numai mobile,de ex.aragaz ,frigider,mas.de spalat,mobila centrala termica,termopane ,gresie faianta,Toate aceste bunuri si lucrari ma refer la centrala ,la gresie si faianta,la termopane ,la anveloparea casei pe afara,etc.le-am facut dupa plecarea ei in strainatate,cu bani trimisi de ea,mentionez ca in tot acest timp am avut un servici destul de bine platit si am facut si 2 imprumuturi in banca ,bani pe care i-am investit si eu in casa.Am sanse sa pastrez lucrurile care sunt deja prinse in pereti si pe podea(c.t.,termopane,gresie si faianta,calorifere ) si sa ia ea restul?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:58, 20 Martie 2011
Buna ziua !
Cred ca ar trebui sa va angajati avocat ... pt ca nu se stie ce se poate intampla altfel in instanta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri sanda2s sanda2s Buna ziua, am o mare problema, de aceea am nevoie de sfaturi si ajutor. Sunt casatorita din anul 1999 si urmeaza ca pe data de 24 februarie sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Partaj MISAMIHAI MISAMIHAI Buna ziua,incep a va spune ca am terminat cu procesul de divort si acum va rog sa imi spuneti si mie daca am vreo sansa daca intentez si eu un proces pt ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare casa - cu probleme ganirolf ganirolf Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: Am cumparat o casa la cheie prin credit ipotecar, evident aceasta a trecut ... (vezi toată discuția)