avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie agrozootehnica adjudecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie agrozootehnica adjudecata

Buna ziua.
Este vorba de o remiza selector, bun imobil care a fost licitat in 1996, in urma executarii unei societati pe actiuni. O persoana fizica a adjecat bunul respectiv, care este situat pe terenul unei persoane care a solicitat reconstituirea dreptului asupra terenului in baza legilor fondului funciar. Vechiul proprietar solicita obligatoriu pe vechiul amplasament. Adjudecatarul acelei remize( este de fapt ca o sura, insa are platforma de beton, nu prea este detasabila de sol) are procesul verbal de licitatie, chitanta prin care a platit pretul, fara sa faca operarile la OCPI.
Ce posibilitati are Comisia locala de fond funciar in aceasta situatie? Eu fac parte din aceasta comisie. Nu am gasit in Legea 18 o situatie similara.
Mentionez ca terenul pe care este situata remiza se afla la dispozitia Comisiei locale de fond funciar.
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
Minodora Sorian, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Constructie si teren proprietari diferiti Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Este vorba de o remiza selector, bun imobil care a fost licitat in 1996, in urma executarii unei societati pe actiuni. O persoana fizica a ... (vezi toată discuția)
Referitor la legea 247/2005 florica72 florica72 Buna seara!!! AS DORI SA IMI RASPUNDETI DACA E POSIBIL, CU PRIVIRE LA UN TEREN INTRAVILAN DE 15000MP PE CARE BUNICII L-AU AVUT IN POSESIE INAINTE DE ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate elenascurt elenascurt In comuna despre care vorbesc nu s-au dat titluri de proprietate teren arabil pe vechiul amplasament ci pe asociatii . Drept urmare am primit un titlu de ... (vezi toată discuția)