In comuna despre care vorbesc nu s-au dat titluri de proprietate teren arabil pe vechiul amplasament ci pe asociatii . Drept urmare am primit un titlu de proprietate pe o suprafata de teren in anul 1995 si care am intabulat-o prin notariat.As dori sa stiu daca acest titlu de proprietate mai poate fi atacat.In ce situatie si de cine?
Va multumesc!
Daca e asa cum spuneti , nu prea se poate.
Dar ar putea sa apara discutii asupra amplasamentului daca au fost in mod eronat si terti improprietariti pe acelasi amplasament , in speta cei care au detinut teren inainte de formarea asociatiilor!
Daca titlul de proprietate este emis pe numele persoanei indreptatite, iar amplasamentul stabilit pe verso este real si se regaseste in planurile parcelare si in teren (si banuiesc ca asa este, altfel nu ati fi putut face intabularea), actul este perfect valabil. Conform legii 18/1991, vechile amplasamente s-au retrocedat obligatoriu doar in zona colinara, la campie dreptul de proprietate fiind reconstituit pe sole stabilite de comisia locala de fond funciar.
Titluri proprietate
sorin85
buna seara,
as vrea sa stiu daca un teren are patru proprietari cu parti egale,si titlurile de proprietate nu s-au emis in ordinea folosirii terenului ... (vezi toată discuția)