avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registrul general pentru salariati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registrul general pentru salariati

buna ziua ... va rog sa-mi spuneti de unde pot sa cumpar registru general pentru salariati... este obligatorie sa-l am la sediu societatii... multumesc
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 01:08, 21 Martie 2011
Registrul general de evidenta al salariatilor se intocmeste in format electronic. Acesta va fi completat la o noua angajare ,in ordine cronologica. Registrul trebuie sa contina obligatoriu :
1. nume ,prenume,CNP salariat
2. data angajarii
3. functia pe care va fi incadrata persoana respectiva ,conform COR
4. felul contractului
5. data incetarii contractului de munca si motivatia legala .

Registrul se pastreaza la sediul angajatorului .Aveti obligatia intocmirii unui dosar de personal pentru fiecare salariat nou angajat.
Cautati pe google REVISAL, asa se numeste acum.
Completarea lui este obligatorie, amenzile sunt considerabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal sanctiuni edusa edusa in cat timp trebuie trimise pe revisal deciziile de incetare a contractului de munca sau alte modificari. multumecs (vezi toată discuția)
Transmitere revisal neon butterflies neon butterflies daca cererea de incetare a cim cu acordul partilor este facuta incepand cu data de 30.05.2011, in cat timp trebuie despus revisalul? (vezi toată discuția)
Revisal angajator nou cristina_71 cristina_71 Buna ziua. As dori sa stiu daca in momentul angajarii unei persoane, se trec in revisal si datele de la fostul angajator: cim, acte aditionale cu modificari ... (vezi toată discuția)