Buna ziua. As dori sa stiu daca in momentul angajarii unei persoane, se trec in revisal si datele de la fostul angajator: cim, acte aditionale cu modificari etc sau se opereaza datele din momentul angajarii la noul angajator.
In momentul angajarii nu se trec decat datele de la angajatorul cu care a semnat c.i.m. , nu si cele anterioare.
Fiecare angajator are aceasta obligatie : de a transmite si completa revisal-ul pentru fiecare angajat al sau.
Art. 2 din HG nr.500/2011
...
(2) Fiecare angajator are obligatia de a infiinta si transmite la inspectoratul teritorial de munca un registru general de evidenta a salariatilor si de a-l prezenta inspectorilor de munca, la solicitarea acestora.
...
Art. 3 din HG 500/2011
(1) Registrul se intocmeste in forma electronica.
(2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
a) elementele de identificare a tuturor salariatilor: numele, prenumele, codul numeric personal — CNP, cetatenia si tara de provenienta — Uniunea Europeana — UE, non-UE, Spatiul Economic European — SEE;
b) data angajarii;
c) perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea;
d) functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii Ocupatiilor din Romania (COR) sau altor acte normative;
e) tipul contractului individual de munca;
f) durata normala a timpului de munca si repartizarea acestuia;
g) salariul, sporurile si cuantumul acestora;
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;
i) data incetarii contractului individual de munca.
Ce este revisal ?
unait
Am si eu 2 intrebari :
1 Ce este REVISAL ? (ca am pe contractul de munca pusa o stampila dreptunghiulara cu REVISAL ---> eu din cate stiu toate ... (vezi toată discuția)