avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimb destinatie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimb destinatie casa

Am cumparat un imobil si as dori sa stiu ce acte imi trebuie sa schimb destinatia unei constructii din casa de locuit in garaj. mentionez ca detin contractul de vanzare-cumparare, ce alte acte imi mai trebuie. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 10:03, 21 Martie 2011
Buna ziua !
Aveti nevoie de proiect intocmit de firma autorizata si de autorizatie de constructie de la primaria locului situarii imobilului .
-daca "detineti contract de vand-cump" nu este suficient #-o trebuie ca imobilul sa fie "intabulat" = sa fie facut operatiuni de cadastru si publicitate imobiliara. Un autorizat cadastru face masuratori si o documentatie pt OCPI. odata cu aceasta documentatie se depune la OCPI si o adeverinta de la primarie cu schimbarea destinatiei constructiei. (sau daca imobilul este intabulat se depune la BCPI aceasta adeverinta)
- DAR, este posibil ca Primaria(compartimentul urbanism) sa va ceara autorizatii proiect(in cazul in care nu schimbati doar "destinatia" ci faceti diferite amenajari)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie garaj Dragon88 Dragon88 Buna ziua! Detin un garaj in suprafata de 50mp. As vrea sa stiu daca am posibilitatea sa ii schimb destinatia in spatiu de locuit si totodata sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Respingere cadastru si intabulare alexandrumircea2016 alexandrumircea2016 am obtinut de la primarie autorizatie de contruire pentru reconfigurare si mansardare imobil, am terminat constructia, am obtinut procesul verbal de terminarea ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)