avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Declaratie de conformitate - producator de ciuperci
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Declaratie de conformitate - producator de ciuperci

nu gasesc un model tip pt declaratie de conformitate pt produse alimentare . sint producator de ciuperci . ma puteti ajuta ?
va sugeram o varianta simpla...

DECLARATIE DE CONFORMITATE
_____________________ / din data ...................................
(numar de identificare produs/lot/data fabricatie)

SC _________ SRL, avand sediul social in ________, inregistrata la RC ____ cu nr. J_______ CUI _________ , prin reprezentant legal ________ in calitate de ________, declaram pe propria raspundere, cunoscand prevederile art.292 Cod Penal cu privire la falsul in declaratii si prevederile art. 5 din HG nr. 1022 / 2002 cu privire la regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, faptul ca produsul / serviciul ___________ (a se specifica toate datele de identificare) care face obiectul acestei declaratii de conformitate nu pune în pericol viata, sanatatea si securitatea muncii, nu produce impact negativ asupra mediului si este în conformitate cu __________ (documentul normativ de referinta, norme UE, standard ISO, etc).

SC ___________ SRL
prin ___________
(nume in clar, semnatura si stampila)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie conformitate smndraghici smndraghici Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu legislatia privind intocmirea declaratiei de conformitate pt produsele alimentare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Declaratii de conformitate DANIEL MEREUTA DANIEL MEREUTA As dori sa stiu daca aceste declaratii de conformitare trebuie facute si pentru produse lichide. Conduc o companie ce distribuie produse de curatare si un ... (vezi toată discuția)
Hg 1022/2002 irina_trusca irina_trusca Buna ziua, HG 1022/2002 este aplicabila pentru produsele livrate in afara tarii, la export? Din experienta mea de pana acum, Declaratia de conformitate ... (vezi toată discuția)