avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O colocatara nu-mi permite utilizarea uscatorului.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O colocatara nu-mi permite utilizarea uscatorului.

Buna ziua, locuiesc in galati si am o problema cu o vecina care se crede proprietara si pe uscatorul scarii. Nu-mi permite accesul, intrucat, daca am rufe intinse vine si pune ea un lacat suplimentar, sau il schimba, dupa care imparte chei vecinelor de pe palierul ei, etajul 4. Ce pot sa fac legal, in aceasta situatie? Va rog, daca stie cineva sa ma ajute.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 17:10, 21 Martie 2011
Multumesc de sfaturi. Deja, am si intocmit o instiintare catre administratia blocului, despre restrictionarea utilizarii spatiului comun pe care mi le face colocatara mea. La aceasta, am atasat si sfatul dvs.: cel cu contractul de inchiriere. Sper sa de-a roade!=D>
Nu catre administratie, ci catre conducerea asociatiei de proprietari, presedintele asociatiei.
Partile intr-un contract de inchiriere se inteleg sau se pun de acord,nimeni nu poate fi obligat sa inchirieze ceva ce nu doreste.:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine verifica asociatiile de proprietari? andreeaene andreeaene buna ziua, am o problema cu asociatia de proprietari si am sesizat primaria. dar am primit raspuns ca cei de la primarie nu mediaza in cazurile ... (vezi toată discuția)
Folosire uscãtorie bloc aura 48 aura 48 Bună ziua, Vreau să ştiu dacă eu ca proprietar am şi drepturi într-o asociaţie de proprietari. Vă explic şi de ce Comitetul a hotărât ca în ... (vezi toată discuția)
Vecinii ma impiedica sa folosesc uscatoria dolosiv dolosiv Pana acum uscatoria nu a fost folosita decat de celelalte 2 familii de la parter (vecinii mei de palier), care nu au balcon. Am solicitat administratorului ... (vezi toată discuția)