Salut, sunt nou membru si as dori sa apelez la voi in legatura cu adminterea din acest an. Momentan lucrez in alt domeniu decat cel juridic, asta pentru ca am alte studii finalizate in urma cu cativa ani. Anul acesta termin dreptul si as dori sa incerc sa dau examenul. Vreau sa renunt la job, tocmai pentru a avea tot timpul necesar admiterii.
Credeti ca este prea tarziu acum?
Cu ce sa incep, cat timp sa aloc zilnic?
Mai intai intereseaza-te daca poti da acest an. La mine la facultate spre exemplu examenul de licenta e in perioada 18-25 iulie si daca se mentine programul de admitere la INM de anul trecut, dosarul trebuie depus pana pe 15 iulie. Colegii mei care doresc sa acceada la profesia de magistrat sunt astfel vitregiti de oportunitatea de anul asta.
Apoi...nu pot spune daca e tarziu sau nu sa te apuci de invatat pt INM. Conteaza cat de bine ai invatat in facultate. Daca pentru tine ar fi o recapitulare a materiei, atunci e posibil sa poti face fata cu brio. Daca o iei de la zero, e cam greu. Tu stii cel mai bine !
Multumesc frumos pentru raspuns. Licenta o voi sustine in 22 iunie, deci va fi timp pentru inscriere. Spor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inscriere inm?
joshuaa
Buna ziua!
Am si eu o intrebare.
Pot sa ma inscriu anul viitor la inm? Avand in vedere ca sunt anul 4 la facultatea de drept si examenu de licenta se sustine ... (vezi toată discuția)