ContSters310254 
	    	Utilizator

ContSters310254 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters86398	                   

Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters86398	                   

Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)

AndreeaAnda	                   

Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM.
1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
	                    AndreeaAnda	                   

Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM.
1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)

TheLawyer100	                   

Cum poti profesa ca procuror criminalist? Faci facultatea de drept dupa care iti alegi jurisprudenta? daca da cati ani se fac ? sau este alta facultate de la ... (vezi toată discuția)
	                    TheLawyer100	                   

Cum poti profesa ca procuror criminalist? Faci facultatea de drept dupa care iti alegi jurisprudenta? daca da cati ani se fac ? sau este alta facultate de la ... (vezi toată discuția)