avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Procuror criminalist
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Procuror criminalist

Cum poti profesa ca procuror criminalist? Faci facultatea de drept dupa care iti alegi jurisprudenta? daca da cati ani se fac ? sau este alta facultate de la inceput?Mersi
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 20:26, 10 Aprilie 2012
In prima etapa urmezi cursurile facultatii de drept si obtii diploma de licenta. Dupa aceea, sustii examen de admitere la Institutul National al Magistraturii. In aceasta forma de invatamant vei opta pentru pregatirea de procuror.
Dupa terminarea facultatii de drept nu va puteti alege sa fiti procuror criminalist. Dati admiterea la INM, faceti cei doi ani de stagiatura, in care veti da si alte examene. Dupa terminarea acestor etape veti putea alege (mai mult sau mai putin) sa fiti procuror sau judecator.
Aceasta profesie nu e tocmai cum se prezinta in filme.
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de facultatea de drept Arawes Arawes As dori sa fac Dreptul...dar am o nelamurire...exista o singura specializare sau mai multe? Adica este o singura facultate dar poti alege ca profesie ... (vezi toată discuția)
Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)
Cum devin procuror criminalist? bogdanbodea bogdanbodea Buna seara,am 15 ani si as dori sa ma ajutati! Ce pasi si ce trebuie sa fac pe viitor sa devin procuror criminalist?De la cati ani pot sa merg sa vad ... (vezi toată discuția)