avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pentru limita de varsta

Am 60 de ani inpliniti in ianuarie ,am 35 de ani in cartea de munca ,din care 20 in grupa doua,in prezent salariat ,cind pot sa ies la pensie de drept.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:13, 21 Martie 2011
La implinirea varstei de 60 ani si 6 luni va puteti pensiona pentru limita de varsta, pentru cei 20 de ani de lucru in conditii deosebite beneficiind de reducerea varstei standard cu 4 ani si 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi la pensie? ContSters205948 ContSters205948 am 30 ani,8 luni,29 zile,din care 10 ani grupa 1, si 11 ani si 6 luni in grupa 2,total 37 ani cind pot beneficia de pensie anticipata. (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? maryya02 maryya02 sunt nascut pe 15 ian. 1953 cu o vechime de 39 ani de munca dintre care 21 ani si 6 luni lucrati in grupa a doua'. as dori sa stiu cand pot iesi la pensie. va ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Georgi_eu Georgi_eu Buna seara! Am nevoie de ajutor pentru aflarea datei la care poate iesi la pensie pentru limita de varsta unchiul meu. Este nascut pe data de 25.07.1953. Are ... (vezi toată discuția)