avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere de revizuire - litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere de revizuire - litigiu de munca

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie, daca Curtea de Apel respinge recursul ca tardiv si da o decizie irevocabila ce pot sa mai fac ?
Mentionez ca recursul nu a fost facut in termen,deoarece in hotararea data de tribunal nu a fost specificat termenul in care pot sa fac recurs.
Am facut o cerere de repunere in termen a recursului ,dar a fost respinsa si acceptat recursul ca tardiv -decizie irevocabila. Ce pot sa mai fac ? va rog sa ma ajutati!!!! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila-recurs ? licamirela licamirela Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: Am avut un proces in apel, cu obiect - anulare act, eu fiind ca parte reclamant - apelant, s-a terminat procesul ... (vezi toată discuția)
Conflicte de munca eugen12 eugen12 Buna ziua! Am facut recus la Curtea de Apel in urma unei sentinte date de tribunal ,dar in acea sentinta si nici pe citatie, termenul de depunere a recursului ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)