Buna ziua
As dori sa stiu cum se procedeaza cu un bilet la ordin ce l-am primit drept garantie de la administratorul unei societati de la care am primit refuz la filele CEC cu care trebuia sa plateasca marfa din facturi.
Administratorul a avalizat biletul la ordin el personal si as dori sa stiu daca din bunurile ce le detine administratorul pot sa- mi recuperez prejudiciul.
Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns insa as dori daca se poate sa-mi spuneti si in ce modalitate.
Eu am un bilet la ordin gol dar avalizat de administrator.
Il completez cu datele societatii si raspunde administratorul pentru datoria cumulata de pe cele 2 file CEC refuzate.
Asa banuiesc,nu am mai avut cazuri pana acum.
Oricum va multumesc pentru raspunsul dvs.
Nu e atat de simplu...trebuie sa urmezi pasii din contract: sa il instiitezi cu "...zile" ca vei folosi acel bilet lasat garantie, sa te asiguri ca a primit instiintarea ( fax/ posta)...ai un proces verbal de predare/primire a B.O? si o imputernicire sa poti completa tu acest bilet? daca "da" urmeaza procedura, daca "nu" ia legatura cu un avocat.... E posibil sa-ti plateasca acest B.O. din "omenie", dar daca CEC-urile le-a refuzat care sunt cu urmarire penala imediata ( banca anunta politia!) e putin probabil sa aiba asa multa "omenie". Consulta un avocat!