avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creanta

sotul meu a facut in 2006 un credit la o banca, apoi l-am refinantat .Datorita faptului ca ni s-a luat mai bine de jumatate din salariu am ajuns in imposibilitate de plata, iar banca a cesionat creditul la o firma de recuperari exact cu suma care am imprumutat-o si nu cea ramasa. acum sunt somata sa aleg una din 3 solutii. platesc in rate stabilite de ei, transferul dosarului catre agentii de teren sau executare silita.
Nu am casa pe numele meu, in schimb mai am o bruma de salar
Cepot sa fac? ce sa aleg?
Cel mai recent răspuns: idile4you , utilizator 00:42, 22 Martie 2011
incercati sa platiti in rate, dupa cum va intelegeti cu acea firma de recuperari.
prin executare silita, va pot pune poprire pe 1/3 din salariul fiecaruia, insa datoriei i se vor aduna cheltuieli de judecata si executare
daca ma actioneaza in judecata nu ma vor cita?
eu as dori sa platesc in continuare bancii si nu firmei de recuperare
Ar fi bine sa va sfatuiti cu un avocat care a mai intalnit astfel de cazuri. Aici nu este vorba de o factura telefonica ci de un imprumut bancar. Puteti actiona in instanta firma recuperatoare pentru inselaciune daca va cere banii pe tot creditul. Cereti in mod expres modul cum au calculat dobanzile pentru fiecare banut in parte daca sunteti suspicioasa cu privire la suma datorata. Dumneavoastra sunteti o picatura din marele ocean numit baza de date.
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2011
idile4you, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie banca albinet albinet Daca nu am platit rata la o banca de mult timp si abia in data de 27.03.2009 a ajuns la firma de recuperare , trebuie sa o platesc sau s-a prescris? (vezi toată discuția)
Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)