avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitare drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitare drepturi de autor

Buna ziua, dintr-o eroare de interpretare a legii am calculat gresit si virat impozitul pe drepturi de autor(am virat mai putin) in perioada iulie-decembrie 2010. Am constatat greseala in momentul in care am intocmit declaratia 205. Intrebarea mea este daca se poate face regularizarea cand persoanele respective isi vor depune declaratiile de venit pe anul 2010? Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Salarii calculate gresit matei mariana matei mariana daca am un salariat incadrat cu doua ore si care are functia de baza la alta societate. cand s-au calculat salariile s-a luat in calcul deducerea personala ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende claudiaraduica claudiaraduica #-o Nu ma ajuta nimeniiiiiiiiiii??????????? Va roggggggggggggggggggggggg :-/ (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 200 privind veniturile realizate din romania GNE GNE Buna seara si La Multi Ani ! Recent am descoperit o eroare in Declaratia 200 depusa pentru anul 2015 in 27.01.2016 ( deci am depasit cu mult teremnul de ... (vezi toată discuția)