avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dejectii de la animale depozitate langa casa mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dejectii de la animale depozitate langa casa mea

Buna ziua. Am si eu o problema cu vecinii:
-mai intai ei si-au construit casa la cca 60cm fata de limita de proprietate pe care mai apoi au si mutat-o cu 1.2 m pe terenul meu;
-atunci cand au sapat pentru fundatie ei au sapat in mal, dar nu l-au mai si consolidat astfel a ramas o rapa care imi pune in primejdie casa mea;
- ei au animale si toate dejectiile de la ele le imprastie pe teren, iar acestea miros groaznic mai ales vara;
-nu au bazin vidanjabil, iar tot ce se scurge din grajd zace acolo emanand un imbietor parfum ;
-mai nou si-au construit un cos in exteriorul casei pe care nu l-au ridicat peste coama casei, iar tot fumul imi intra mie in casa.
Va rog sa-mi spuneti si mie cum as putea rezolva toate aceste probleme.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:48, 23 Martie 2011
in instanta puteti rezolva aceasta situatie neplacuta.
eu am inceput deja si am depus reclamatii la primarie. doream sa intreb daca pot sa depun vreo reclamatie si la garda de mediu sau la inspectoratul in constructii si sa fie obligat de aceste institutii sa rezolve toate neajunsurile creata, fara a mai fii nevoie sa-l dau in judecata.
Sesizati si Directia Sanitar-Veterinara. Se poate si pe mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumul de la hornul vecinului mă intoxică. căi de atac? AdrianPietraru1982 AdrianPietraru1982 Bună ziua! Aș dori să mă ajutați, dacă se poate, cu niște sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Locuiesc la casă. În urmă cu doi ... (vezi toată discuția)
Respectare conventie prin notariat eelenastan eelenastan Buna ziua, Am semnat o Conventie prin notariat, prin care vecinul meu urma sa construiasca un imobil si sa respecte mai multe puncte prin acel act. Atat in ... (vezi toată discuția)