avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concediu medical

Cum se calculeaza concediul medical in urmatoarea situatie: persoana in cauza a nascut pe 20 martie 2009, a intrat in concediu crestere copil. In august 2010 a deschis o societate, moment in care a trebuit sa renunte la indemnizatie. Din august si pana pe 20 martie nu a realizat nici un venit, societatea mergand in pierdere. Pe 21 martie 2011 intra in concediu medical.
Dupa cat am citit, as spune ca iau in calcul venitul din indemnizatie pentru crestere copil de pana la august 2010...(?) Nu sunt foarte sigura

Alte discuții în legătură

Mod de calcul indemnizatie ccc florinact florinact Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa rezolv urmatoarea problema: angajata cu salariu minim pe economie, am nascut pe 24 ianuarie 2007 si sunt in CIC ... (vezi toată discuția)
Concediu medical sarcina si lehuzie anestezista anestezista buna ziua.cum si din ce se calculeaza concediul medical de sarcina si lehuzie in urmatorul caz? am un copil care in 20.dec.2012 a implinit 2 ani, dar in ... (vezi toată discuția)
Concediul medical poate influenta modul de calcul al indemnizatiei de crestere copil? anicoleta anicoleta Buna ziua, Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil? Lucrez la ... (vezi toată discuția)