avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... hartuire recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

hartuire recuperatori

As dori sa va intreb ce as putea sa fac sa scap de apelurile insistente a unor firme de recuperare. Anul trecut in luna mai am schimbat adresa de domiciliu si mi s-a alocat un numar nou de telefon. De atunci si pana in prezent sunt sunat de la 8:00 pana la 16:00 de tot felul de firme de recuperari creante.Desi le-am explicat ca numarul s-a realocat si ca nu mai este al persoanei pe care o cauta, nu vor sa inteleaga. Nu as dori sa schimb numarul de telefon din 2 motive. 1. este un numar usor de retinut 2. taxa de realocare numar este de 10 euro. Mentionez ca nu-l cunosc pe fostul detinator al numarului si din cate stiu locuieste prea departe de mine si nu doresc sa-l contactez la rugamintile domnilor recuperatori.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 13:43, 22 Martie 2011
puteti sa va restrictionati nr dvs de telefon.contra cost,evident
pana la urma, tot masura sa va alocati un alt nr de telefon o sa va scuteasca de aceste deranjuri
Nu cred ca nu ar exista o alta solutie. Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara libera si am drepturi. Aceste firme de recuperare creante nu sunt ele atotputernice. In prima faza le voi face o reclamatie la politie in baza desfasuratorului emis de societatea de telefonie.
Trimiteti-le o scrisorica, cu confirmare de primire, si solicitati-le sa nu va mai sune, deoarece nu sunteti destinatarul cererilor lor. Daca vor sa afle informatii despre fostul proprietar, sa se intereseze la primarie sau la Evidenta Populatiei in baza unei hotarari judecatoresti care sa le permita asta.
dar una mai dura sa fie.
Am primit si eu un telefon pentru fostul proprietar. M-am dat drept el, am ascultat 30 minute :) sa-si piarda si ei timpul si dupa i-am luat urat tare de tot la telefon. De atunci n-au mai sunat - ( EOS)
Si eu am patit-o, cu o celebra societate de recuperare.Am reziliat contractul la telefonie, insa vroiau penalitati. O dadeau una si buna ca contractul a fost cesionat.I-am stresat cu e-mail-urile pana mi-au trimis, prin mail, nu contractul de cesiune, ci contractul de mandat prin care societatea de telefonie mandata societatea de recuperari.
Mi-au dovedit ca nu e cesiune. Si dupa ce i-am luat tare , m-au lasat in pace.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere plata datorie de acum 14 ani Dinte Dinte Buna ziua! Ma confrunt cu o \\\\"mica\\\\" problema. Acum 2 luni mi-a venit acasa o scrisoare de la EOS KSI Romania SRL (firma de recuperare creante -am aflat ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca danyyyyy danyyyyy buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este corect ce a facut banca, am avut un credit si mentionez ca nu am achitat banca de doua luni( criza ... (vezi toată discuția)