avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA AM NEVOIE DE SFATUL UNUI EXPERT IN DOMENIU - trecerea ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

AM NEVOIE DE SFATUL UNUI EXPERT IN DOMENIU - trecerea la platitor de TVA

DETIN UN II ( INTREPRINDERE INDIVIDUALA) SI NU SUNT TOCMAI LAMURIT DE TRECEREA LA PLATA TVA. CAND SE FACE ACEASTA TRECERE MAI EXACT ? CAND AI O CIFRA DE AFACERI ANUALA DE 35 000 EURO,DECI PE UN AN CALENDARISTIC SAU DE LA INCEPEREA ACTIVITATII ?
MAI EXACT ACEASTA SUMA TREBUIE SA REZULTE DIN CE ? INCASARI ? INCASARI SI PLATI ?
PLATA CATRE CNAS TREBUIE FACUTA PE ULTIMII CINCI ANI OBLIGATORIU,CHIAR DACA NU AI PRIMIT NICI O INSTIINTARE IN ACEASTA PRIVINTA ?
LA RAFT AU VOIE PERSOANE ( EX FIUL,SOTIA ) CHIAR DACA NU SUNT TRECUTI PE ACTE,SI NU FIGUREAZA CA ANGAJATI ?
VA MULTUMESC ANTICIPAT !!!:O
Nu este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand devi platitor tva Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! Imi puteti spune si mie cand o intreprindere individduala devine platitor de tva? cand depaseste nivelul de 35 000 euro, dar care este suma in lei ... (vezi toată discuția)
Cand o pfa plateste tva? cdcd cdcd Buna seara, Rog pe cineva sa imi explice cand o PFA trebuie sa se inregistreze ca platitor de TVA. Mutumesc. Diana. (vezi toată discuția)
Pfa-392 danabobo danabobo Buna,un pfa care are ca domeniu de activitate transport taxi,nu este platitor de tva,trebuie sa depuna decl.392 pt anul 2010 conform noilor modificari? Si daca ... (vezi toată discuția)