avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Viza control financiar preventiv in SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Viza control financiar preventiv in SRL

Buna ziua
Intr-o societate comerciala cu raspundere limitata cand se numeste persoana responsabila cu viza pentru control financiar preventiv? la data constituirii societatii sau ulterior constituirii?
Caz concret: societatea s-a constituit la data de 01.02.2011, iar prin Decizie , administratorul a numit aceasta peroana la aprox o luna dupa aceasta data.
este legal? si daca se poate text de lege unde aceasta este reglementat

Alte discuții în legătură

Viza control financiar preventiv larisarazvan larisarazvan Buna ziua Intr-o societate comerciala cu raspundere limitata cand se numeste persoana responsabila cu viza pentru control financiar preventiv? la data ... (vezi toată discuția)
Spor cfp administrator financiar CristianaOana CristianaOana Buna ziua. Sper sa mă ajutați cu un răspuns la neclaritatea pe care o am. Sunt angajata ca administrator financiar la o unitate de învățământ de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea acordarii vizei cfp cu calitatea de membru in comisia de analiza, evaluare si negociere pentru cumparare directa (cerere de oferte) dynamic dynamic Buna ziua, Sunt persoana care acorda viza CFP pe contractele comerciale in firma. Recent am fost numit prin decizia directorului general al firmei ca membru ... (vezi toată discuția)