avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Formularul 230
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Formularul 230

Buna ziua. Mi s-a pus in fata (de catre firma la care lucrez) formularul 230, cu bifa deja pusa la pct.2, denumirea entitatii nonprofit lipseste, in schimb cu C.U.I.-ul si contul bancar sunt deja completate. Am cautat dupa C.U.I., dar n-am gasit nimic, asta ma face suspicios;). Eu vreau sa ajut, dar sa fie transparenta. Imi puteti spune cum sa gasesc aceasta fundatie sau asociatie ? C.U.I. este 27675735. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:36, 23 Martie 2011
Pe site-ul ANAF aveti toate informatiile despre fundatia care are codul de identificare fiscala mentionat de Dvs. In pagina respectiva aveti optiunea de cautare institutii publice,societati,fundatii dupa codul unic de identificare. Introduceti CUI in casuta , apoi dati click pe " Vizualizare ".

[ link extern ]
Sursa : voes.mfinante.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2% andral andral Vreau sa stiu si eu,cei 2%care se opresc la angajati,unde se pot duce? Intreb deoarece sunt obligat sa semnez ca sunt deacord sa se vireze unde vrea seful meu. ... (vezi toată discuția)
Formular 230 plafonat??? mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. Suma de 2% din impozitul pe venit anual pe care il redirectionez catre o anumita asociatie e plafonata la 300 ... (vezi toată discuția)
Asociatiile de proprietari pot beneficia de cota de 2% din impozitul pe venit AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna seara. Mai pot asociatiile de proprietari beneficia de cota de 2% din impozitul pe venit aferent anului 2016 ? Unde trebuiesc inregistrate aceste ... (vezi toată discuția)