avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intreprindere Individuala!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intreprindere Individuala!

Buna ziua la toti!O intrebare as avea si eu daca poate cineva sa ma ajute.....daca infiintez o II si declar ca nu o sa am cifra de afaceri si profit (adica zero lei) pe anul asta de ex....mai platesc valoarea de 5,5% pt CAS,sau pentru somaj si pensie?Daca da atunci la ce valoare se raporteaza daca am venitul 0 LEI?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: popamirceacricau , utilizator 18:30, 22 Martie 2011
se va raporta la salariul min pe economie , care cred ca e de 705 lei
cata26 a scris:

Buna ziua la toti!O intrebare as avea si eu daca poate cineva sa ma ajute.....daca infiintez o II si declar ca nu o sa am cifra de afaceri si profit (adica zero lei) pe anul asta de ex....mai platesc valoarea de 5,5% pt CAS,sau pentru somaj si pensie?Daca da atunci la ce valoare se raporteaza daca am venitul 0 LEI?
Multumesc!

670 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit 2010 morys morys Din cate observ, guvernul nu are de gand sa ne scape de impozitul minim. Din cate stiu eu, si va rog sa ma lamuriti daca gresesc, pentru trimestrul I al ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara catalingrigore77 catalingrigore77 In lipsa venitului ce pensie alimentara stabileste insatamta pentru doi coipii? multumesc anticipat (vezi toată discuția)