avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este art.din Codul penal care se refera la falsul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este art.din Codul penal care se refera la falsul in declaratii?

As dori sa-mi certificati ca falsul in declaratii este prevazut la art.326 din Lg.286/2009,fostul art.292 din vechiul Cod penal.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:25, 5 Aprilie 2011
292 vechi este 326 nou CP

Si textul e cam acelasi
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2011
godot, utilizator
;)Multumesc pt.raspuns!
Noul Cod Penal nu este in vigoare, daca mai asteptati 2 ani s-ar putea sa va fie de folos. Este in vigoare CP din 1969, republicat 1997, cu modificarile si completarile ulterioare, printre care Mica Reforma (Legea 202/2010).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod penal valabil in 2010 anipopa anipopa Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care este Codul Penal valabil in 2010.Noul Cod Penal din 2004 a fost abrogat in 28.iulie 2009. Al doilea nou Cod Penal va intra ... (vezi toată discuția)
Interpretare art 446 din legea nr.286/2009 panturu_nelu panturu_nelu Va rog daca se poate sa-mi dati o parere (interpretare) referitoare la art.446,alin.1,2 si3 din codul penal din 25 iunie 2009. legea 286 Din ce inteleg eu ... (vezi toată discuția)
Modificare cod penal. - IULIA - IULIA Va rog sa-mi spuneti daca s-a modificat Codul Penal ,am auzit ca s-ar reduce pedepsele celor condamnati pana la 5 ani.Este adevarat?Va multumesc anticipat si ... (vezi toată discuția)