avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitarea veniturilor in natura
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitarea veniturilor in natura

Pentru un cetatean strain care este angajat cu CIM si locuieste cu familia in Romania, angajatorul plateste chiria locuintei, scolarizarea copiilor si rata la leasing plus combustibil pentru masina persoanei angajate.
Ce taxe se aplica? Se cumuleaza la salariu si se impoziteaza?
Afecteaza fondul de salarii?
Care este diferenta daca aceste avantaje sunt sau nu specificate in contractul de munca?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme firma leasing marianacornaciu marianacornaciu Am avut o masina luata in leasing pe care am predat-o firmei de leasing dupa un an jumatate de folosinta si de plata a ratelor dupa 2 ani firma de leasing ... (vezi toată discuția)
Noi posibile masuri privind tva gaba gaba O stire pe care am gasit-o pe pagina realitatea.net: \\\"Potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă, companiile nu îşi mai pot deduce TVA-ul pentru ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva a diferentei de tva (24%-19%) la valoarea reziduala pentru contractele de leasing? Doru Radu Doru Radu Buna seara, Fiind in ultima luna de contract cu o societate de leasing auto, am aflat ca voi fi nevoit sa platesc retroactiv si diferenta de TVA de pana la ... (vezi toată discuția)