avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT COMPLICAT.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT COMPLICAT.

La prima actiune de divort, am trecut prin toate instantele din tara.Deci ultima faza la C . Apel Bucuresti,unde se decide nulitatea recursului. Actiunea mea de divort fusese respinsa la Judecatoria Calarasi ca neintemeiata ,desi martorii mei au spus ca nu ne mai intelegeam iar ai ei ca da!!!!!! Anul trecut ,imediat ce a sosit dosarul am introdus a 2 a actiune. DUPA 4 LUNI SI DUPA CE AM SCHIMBAT JUDECATORUL(INTRUCAT ERA ACEEASI JUDECATOARE CARE IMI RESPINSESE ACTIUNEA) AM REUSIT SA DIVORTEZ. Dar nu pentru mult timp!!!! caci a introdus apel,la care nu s-a prezentat si pe care nu l-a timbrat,dar care a fost respins (pt netimbrare).Azi am aflat ca desi ea a introdus partajul a facut si recurs. Miza este de fapt partea materiala pe care o doreste in intregime,in schimbul semnarii divortului. INTRBAREA MEA ESTE-- ACUM DACA A FACUT RECURS, AR AVEA SANSE DE CASTIG LA C. A .BUCURESTI? Mentionez ca hotararea de desfacere a casatoriei este motivata cam asa" INTUCAT ESTE GREU DE CREZUT CA DUPA 1 AN SI 8 LUNI MAI POT EXISTA RELATII NORMALE DE FAMILIE INTRE 2 PERSOANE CARE NU MAI LOCUIESC IMPREUNA SI CARE NU AU FACUT NICI UN EFORT PT SCHIMBAREA SITUATIEI DE FATA,FAPT DOVEDIT DE MARTORII AMBELOR PARTI.....(chiar mama ei a declarat ca fiica sa nu a vrut niciodata sa se impace ) MULTUMESC ANTICIPAT CELOR CE SE VOR GANDI MACAR IN TREACAT SI IMI VOR DA POATE O SPERANTA DUPA APROAPE 2 ANI DE CALVAR!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:57, 9 Iunie 2008
Care-i intrebarea? daca existe sanse de castig? Sanse exista intotdeauna...

Avocatul care cunoaste dosarul si probele administrate in acesta va poate lamuri cel mai bine cu privire la sansele de castig...
Multumesc ,oricum, pt raspuns! Av . meu spune ca nu au mari sanse datorita apelului ! Sa inteleg ca nu voi putea divorta nici de aceasta data daca ea va castiga recursul? Si in acest caz ce se intampla cu partajul care are reale sanse sa se pronunte inaintea divortului? AM UITAT SA SCRIU CA NU AVEM COPII !!!!!!!!!!
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2008
ionut c, utilizator
IN SITUATIA IN CARE EA A INTRODUS APELUL SI NU S-A PREZENTAT, NICI NU L-A TIMBRAT,
SE POATE INVOCA EXCEPTIA NULITATII RECURSULUI?
Se poate invoca exceptia anularii apelului ca netimbrat .... inca nu sunteti in faza de judecare a recursului, din cate am inteles eu
ionut c a scris:

IN SITUATIA IN CARE EA A INTRODUS APELUL SI NU S-A PREZENTAT, NICI NU L-A TIMBRAT,
SE POATE INVOCA EXCEPTIA NULITATII RECURSULUI?

Daca a declarat apel impotriva sentintei si nu l-a timbrat, are timp sa-l timbreze pana la consumarea primei zile de infatisare a apelului.
Apelantul nu este obligata sa se prezinte personal, ca in fata primei instante.

Alte discuții în legătură

Partaj cu probleme! Elann Elann Dupa 3 ani de convietuire cu o femeie romanca am stabilit sa ne casatorim. In timpul concubinajului am achizitionat mai multe terenuri iar pe unul din ele am ... (vezi toată discuția)
Partaj bisoc liviu bisoc liviu as dori sa stiu daca pentru parasire de domiciliu sau daca pentru infideliate pot pierde partajul bunurilor sau sa ne afecteze cumva. si daca bunurile luate ... (vezi toată discuția)
Partaj netimbrat lipsa_id lipsa_id Unchiul meu a fost chemat in instanta de fosta nevasta...pentru impartirea casei in care au locuit...desi la divort ....a plecat....fara a avea vreo pretentie ... (vezi toată discuția)