Depinde de motivul respingerii: se poate face apel daca se respinge pe motiv ca este neintemeiata, daca din probe rezulta altceva...
Daca cererea de divort se respinge ca nesustinuta (pentru ca reclamanta a lipsit nejustificat de la vreo dezbatere), se poate introduce o noua cerere de divort.
Altfel, o noua cerere de divort se va putea introduce daca exista motive noi.
Nu riscati nimic. Instanta poate sa pronunte divortul impotriva ambilor soti, chiar atunci cand numai unul din ei a facut cerere, daca din dovezile administrate reiese vina amandurora.
daca cer din culpa comuna si el totusi nu se va prezenta risc ceva?
Paratul nu este obligat sa se prezinte la proces, nu este obligat nici sa se apere.
Daca nu se prezinta si nu-si face apararea, cu atat mai bine pentru dumneavoastra! Puteti termina mai repede procesul...
daca cererea de divort se va respinge voi mai putea introduce ulterior o alta cerere de divort?
Se va putea deschide ulterior.Poate fi respinsa si aceasta si apoi mai puteti deschide alta.
Cel mai bine e sa va angajati un avocat inainte de respingerea primei cereri de divort.
Divort
nanum
am si eu o problema si am nevoie de sfaturile d-voastra.
sunt casatorita de 20 de ani si am si un copil minor . datorita neintelegerilor sotul meu a introdus ... (vezi toată discuția)
Divort
elisabeta5
Dupa 21 ani de casnicie doresc sa divortez. In cazul in care nu pot prin acord, pot invoca doar nepotrivirea de caracter? Este necesara prezenta paratului la ... (vezi toată discuția)