avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... oare m-au furat?????ajutor !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

oare m-au furat?????ajutor !

am o garsoniera mostenire de la tatal meu decedat.
am fost la o firma de consultanta sa vad ce pot face cu actele.
le-am cerut sa faca ei succesiunea iar eu sa le vand apartamentul.
le-am prezentat actele si au facut copii xerox dupa actele pe care le aveam eu de la tatal meu si certificate de nastere, buletine, certificat de deces
acasa mi-am dat seama ca mi-au schimbat originalele cadastrul si intabularea cu copii xerox.
este posibil sa faca vanzare-cumparare cu cadastru si intabulare?
sunt foarte dotati dpdv al relatiilor.
va rog sa imi raspundeti repede ca sa stiu ce masuri pot lua
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:56, 6 Iunie 2008
mergeti inapoi la ei si cereti actele, vedeti daca nu a fost o simpla greseala...
Mi se pare firesc sa va adresati direct lor, sa cereti actele originale. Pentru stabilirea dreptului de mostenire, nu va trebuie firma de consultanta, ci trebuie sa va prezentati la notar. Eventual, puteati conveni cu cei de la firma sa achite contravaloarea taxelor , urmand ca prin aceasta, sa le acordati, sa zicem, un drept de preferinta la vanzarea garsonierei, cu diminuarea acelor taxe din pretul imobilului.
Ideal e sa fi mersi inainte la un avocat, platiti eventual o consultanta si el va poate avertiza asupra pericolelor; altfel, dupa ce se consuma faptul, cresc costurile si :"ajutooooor!!" nu va e de prea mare folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima intabulare a unui imobil ValeriaIulia23 ValeriaIulia23 Cum s-ar putea face prima intabulare a unui bun imobil in absenta uneia dintre parti ? Pentru a incepe procesul de divort, mama mea ar trebui sa faca prima ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil: acte necesare ContSters84764 ContSters84764 Am o garsoniera si doresc sa o vand.As vrea sa stiu de ce acte am nevoie la notar pentru incheierea tranzactiei,ma refer la absolut toate,inclusiv acte de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare cot indiviza cu un mostenitor decedat vali_085 vali_085 Buna ziua! Nasa mea detine un certificat de mostenitor dupa decesul sotului ei, care a avut trei copii (ai sotului decedat) din prima casatorie in care s-a ... (vezi toată discuția)