avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Am auzit ca acum la notar daca parintii doneaza copiilor sau invers presupun ca si la vanzare-cumparare..................exista niste reduceri este adevarat? si daca ai si avocat ai reducere mai mare? multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ioana_cristea2011 , utilizator 09:24, 23 Martie 2011
pt donatii intre rude de pana la gradul 3 nu se plateste impozit, pt vanzare puteti pune un pret mai mic dar se plateste impozit, iar pt taxe notariale reducerea e de cca 15 %, daca actul il face avocatul
Va multumesc frumos pt raspunsuri........mi-au fost de mare ajutor:rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare imobil ContSters88583 ContSters88583 Vreau sa fac un contract de vanzare-cumparare cu unchiul si bunica mea(apartamentul este acum propreitatea lor). Apartamentul este evaluat la 32 000 euro ,dar ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate prin vanzare sau donatie MariusN1 MariusN1 Buna ziua. Impreuna cu viitoarea sotie, stam intr-un apartament cumparat de catre parintii ei. Dupa casatorie am dori sa devenim noi posesorii ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar apartament nosugar nosugar Buna seara. Am si eu o intrebare la dvs. si sper sa ma puteti lamuri. Parintii doresc sa imi treaca apartamentul pe numele meu pentru a evita eventuale ... (vezi toată discuția)