avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal anulat de instanta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal anulat de instanta

Buna ziua,
Am depus plangere ( Lg.nr.61/1991) impotriva unui proces verbal intocmit la o sectie de politie, solicitand anularea lui in instanta, deoarece nu era adevarat...Contestatia am depus-o la judecatorie la patru zile dupa intocmirea procesului verbal de catre politie. Au fost instiintati imediat sau au avut timp sa trimita procesul verbal la circa financiara? Oricum, primul termen de judecata a fost dat la aproximativ o luna jumatate dupa depunerea plangerii... Prin hotarare judecatoreasca s-a anulat procesul verbal, iar hotararea este definitiva si irevocabila.
Eu am primit comunicarea de la judecatorie ,prin posta, acasa. A primit hotararea data de instanta si politia sau trebuie eu sa-i instiintez?
Intrebarea mea este: care sunt urmatorii pasi ? Sa ma duc la circa financiara sa verific daca politia a trimis procesul verbal acolo si sa le arat decizia instantei de anulare...sau deja nu mai este treaba mea ?!...
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
a primit si Politia hotararea. Insa, va trebui sa pastrati hotararea pentru ca s-ar putea sa va treziti cu amenda la circa financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces-verbal dat in baza legii 61/1991 anna_iuly anna_iuly buna ziua, am primit in urma cu cateva zile un proces verbal in care sunt amendata cu suma de 200 ron dat in baza legii 61/1991 mai exact:13) alarmarea ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal de contraventie colcer colcer povestea e lunga...anul trecut prin mai ,eram in oras(TOPLITA) cu masina ,cu 3 prieteni ,in jur de ora 09:00 AM...am mers intr-o parcare cu plata din centrul ... (vezi toată discuția)
La cat timp dupa pronuntarea hotararii judecatoresti este obligata judecatoria sa-mi comunice hotararea? lehel_kis lehel_kis Bună!Am şi eu o întrebare:la cât timp după pronunţarea hotărârii judecătoreşti este obligată judecătoria să-mi trimită comunicarea hotărârii ... (vezi toată discuția)