avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul?

Buna ziua !
Numele meu e Octavian si am 31 de ani
sunt in preaviz ,azi e ultima zi ,iar angajatorii imi spun ca trebuie sa astept pana in data de 15 ale lunii viitoare sa-mi primesc salariul aferent perioadei lucrate,la fel si bonurile
E corect sa astept atata vreme?
ce o sa fac pana atunci ?
aveam planuri sa merg afara sa lucrez ,imi gasisem chiar un job intr-o fabrica,iar in urma unui interviu on line mi-am asigurat postul,acum voi pierde aceasta oportunitate
ce trebuie sa fac ?
va rog sfatuiti-ma !
Cel mai recent răspuns: octaviuss , utilizator 22:55, 22 Martie 2011
La acea data are loc plata lichidarii lunii martie.
Mergeti la postul gasit si angajati-va. Imputerniciti prin notar o persoana de incredere sa va ridice toate drepturile sau numai bonurile daca cereti ca salariul sa va fie depus intrun cont pe care il indicati angajatorului.
dar nu e cu nici un chip sa-mi dea drepturile acum si nu in 15 cum vor ei ?
Exista posibilitatea dar nu obligatia. Este mai greu celor de la contabilitate avand in vedre si declaratiile ce se depun la lichidare..
Va multumesc !
Sunteti o echipa excelenta ! Va voi recomanda cu placere tuturor cunoscutilor mei !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relocare in bucuresti maria.miron maria.miron Buna ziua! Doresc sa va intreb daca doresc sa ma relochez in Bucuresti pentru un job care ma motiveaza, angajatorul imi poate plati relocarea, cum ar fi de la ... (vezi toată discuția)
Oferta angajare Morticia Adams Morticia Adams Recent am fost contactata de o firma de recrutare pt un post in vanzari, domeniul IT. Dupa lungi discutii am fost programata la un interviu cu ... (vezi toată discuția)
Sunt interviurile online de angajare legale? Corina272 Corina272 De curand am incercat sa aplic la un job si am fost directionata catre un interviu online. E prima oara cand trec prin asa ceva. Este acest tip de interviu ... (vezi toată discuția)