avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cenzor la asoc.de proprietari in timpul CIC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cenzor la asoc.de proprietari in timpul CIC

Daca ma aflu in concediu crestere copil pot fi si cenzor la o asociatie de priprietari?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 11:40, 23 Martie 2011
Da,puteti desfasura respectiva responsabilitate,cu incheierea formelor legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este modalitatea de retribuire a cenzorului asociatiei de proprietari? se poate cu contract de munca? gev gev Buna seara, am constatat ca o vina mare pentru ilegalitatile din asociatia de proprietari (unde sunt obligat sa fiu membru deoarece am proprietatea in ... (vezi toată discuția)
Salariu si concediu de odihna pentru administrator asociatie de proprietari adinamanuelacozma adinamanuelacozma Buna ziua! Am si eu o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta: un angajat =administrator asociatie proprietari= cu c.i.m. pe timp partial (2h/zi, ... (vezi toată discuția)
Administratorul nu are curs de calificare. cenzor-ul nu are studii ... contsters111 contsters111 Administratorul nu are curs de calificare. Cenzor-ul nu are studii economice sau juridice. Acestia sunt din anul 2012 , respectiv 2004. Asociatia de ... (vezi toată discuția)