avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificari Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificari Codul Muncii

Buna ziua,

Am gasit pe internet Codul Muncii actualizat cu modificarile introduse de Boc. Din cate stiu eu, actul normativ care aduce modificari la Codul Muncii nu a intrat inca in vigoare. :((Sunt eu informata gresit? Dispozitiile carui Cod le pot aplica in prezent.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 4 Aprilie 2011
Asteptam sa se publice in monitorul oficial.
Pana la intrarea in vigoare a noilor modificari, sunt aplicabile actualele dispozitii ....
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
ursuletroz a scris:

Asteptam sa se publice in monitorul oficial.

Legea nr. 40/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 53/2003 - Codul muncii a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 225, din 31 martie 2011.
:offtopic:
La data postarii acelor mesaje nu erau inca promulgate aceste modificari si nici publicate in M.Of.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a publicat in monitorul oficial noul cod al muncii? glo glo s-a publicat in monitorul oficial noul cod al muncii? daca da in ce monitor? (vezi toată discuția)
Societate cooperativa soldatu soldatu dupa noul cod al muncii,membrii cooperatori ce vor incheia?,conventii de munca sau contracte de munca si care este diferenta? (vezi toată discuția)