avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intimat la contestatia in anulare in penal cine e ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intimat la contestatia in anulare in penal cine e ?

În contestatia în anulare partile se numesc contestator si intimat. Contestator poate fi numai persoana care a figurat ca parte în hotarârea atacata, persoanele carora partile le-au transmis calitatea lor procesuala, precum si procurorul , chiar daca nu a participat la judecarea cauzei în care s-a pronuntat hotarârea atacata.Dar intimatul ? Cine e ?
Cel mai recent răspuns: ninelus , utilizator 22:46, 22 Martie 2011
Cealalta parte:)
Depinde de cine introduce actiunea, acela e contestator, partea impotriva caruia se introduce este intimat.
am aflat eu ceva, cum ca ar fi partea vatamata...dar cand depun cererea nu am sentinta, daca nu o depun pierd termenul...solutii ar fi dupa ce fac rost de sentinta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg termenul intimat pacurariu maria pacurariu maria Daca formulez contestatia in anulare cine este intimatul?Eu am deschis actiunea in instanta de la inceput deci ma numesc in continuare reclamanta si in dosarul ... (vezi toată discuția)
Ce este o contestatie in anulare palaghiacristinela palaghiacristinela am o prietena care este chemata ca parte vatamata in proces cu cineva ca inculpat pentru contestatie in anulare-fond-art.176C.p. si nu stie ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Procurorii trag de timp? Just-drept Just-drept Dupa cum stim, procurorii nu au termen pentru solutionare un dosar, insa constitutia Romaniei si CEDO spune ca persoanele vatamate au dreptul la un proces ... (vezi toată discuția)