avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu inteleg termenul intimat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu inteleg termenul intimat

Daca formulez contestatia in anulare cine este intimatul?Eu am deschis actiunea in instanta de la inceput deci ma numesc in continuare reclamanta si in dosarul de recurs unde cererea a formulat-o partea reclamata?ma indrumati putin ca nu stiu face deosebirea intre termeni......
Va multumesc,e urgent........
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 2 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Intimatul sau parata are calitatea procesuala pasiva , este cel chemat in instanta de partea vatamata sau reclamantul ori contestatorul.
pacurariu maria a scris:

Daca formulez contestatia in anulare cine este intimatul?Eu am deschis actiunea in instanta de la inceput deci ma numesc in continuare reclamanta si in dosarul de recurs unde cererea a formulat-o partea reclamata?ma indrumati putin ca nu stiu face deosebirea intre termeni......
Va multumesc,e urgent........

Partea nemulţumită de hotărârea pronunţată şi care, exercită, în condiţiile legii, o cale de atac, se situează pe poziţia criticării acelei hotărâri şi poartă denumirea de contestator in cazul in care se exercita calea de atac a contestaţiei în anulare.
Partea căreia îi este favorabilă hotărârea se numeste intimat, noţiune comună, pentru toate căile de atac.
In speta, intimat va fi fostul dvs angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere actiune grupa de munca Cato6403 Cato6403 Buna ziua ! Ma numesc Olteanu si mi - a fost respinsa actiunea in instanta pentru obtinerea grupei de munca ( inclusiv la apel ), in ... (vezi toată discuția)
Lamurire sentinta BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Au avut un proces X in calitate de reclamant si Y parat pentru fond pretentii. La judecatorie lui X i-a admis cererea si la obligat pe Y sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Modificare calitate procesuala in apel emil6702 emil6702 Buna ziua Judecatoria a stabilit pe fond ca nu am calitate procesuala pasiva. Cu toate acestea, am fost citat la apel. Este posibil acest lucru, pt ca ma ... (vezi toată discuția)