avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere actiune grupa de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere actiune grupa de munca

Buna ziua !
Ma numesc Olteanu si mi - a fost respinsa actiunea in instanta pentru obtinerea grupei de munca ( inclusiv la apel ), in timp ce alti colegi cu care am lucrat in aceleasi conditii au obtinut - o ! Mentionez ca expertiza a fost favorabila ! Mai pot face ceva in continuare ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 28 Ianuarie 2019
Daca s-a efectuat o expertiza tehnica judiciara in specializarea protectia muncii, aceasta fiind dispusa de catre instanta este vorba de o hotarare a instantei de judecata, nu de respingerea actiunii formulate de dvs.
Numai instanta de judecata poate da o hotarare care in cazul dvs. este definitiva (obligatorie, fara alta cale juridica de contestare) fiind data si de catre instanta de apel.
Hotărârile curților de apel sunt definitive.

Impotriva unei hotarari definitive nu puteti exercita decat caile de atac extraordinare - contestatie in anulare si/sau revizuirea.
Acestea se exercita in termenele si pentru motivele expres mentionate in Codul de Procedura Civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere obtinere grupa de munca in instanta Cato6403 Cato6403 Buna ziua ! Ma numesc Olteanu si va rog sa - mi spuneti ce pot face daca mi s - a respins in instanta dreptul la grupa 1 de munca , in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)
Actiune in justitie mihailchirica mihailchirica Am avut o actiune in justitie referitor la obtinerea grupei a ii a de munca la o unitate la care am lucrat.A fost respinsa de tribunal si curtea de apel.Nu am ... (vezi toată discuția)