avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in justitie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in justitie

Am avut o actiune in justitie referitor la obtinerea grupei a ii a de munca la o unitate la care am lucrat.A fost respinsa de tribunal si curtea de apel.Nu am avut avocat.Totusi colegii mei de munca pentru aceiasi problema si in aceleasi conditii au avut castig de cauza,nici ei nu au avut avocat.Ma rog pot fi invocate fel de fel de motive de ce si pentru ce.CSM spune ca nu se poate amesteca in hotararile judecatoresti singura solutie fiind caile de atac,care pe mine nu m-au ajutat cu nimic.Colegii mei beneficiaza de grupa ii a,eu nu.Intrebarea mea rog frumos daca ma poate ajuta cineva de specialitate cu expierenta este daca mai pot redeschide o alta actiune in acest sens sa ma judec din nou pe tema asta pentru ca as avea o proba cu colegii care au castig de cauza.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:33, 13 Februarie 2016
Nu puteti depune o noua actiune avand acelasi obiect si intre aceleasi parti deoarece se opune principiul autoritatii de lucru judecat.
Eventual, daca indepliniti conditiile legale, puteti utiliza caile de atac extraordinare ( contestatie in anulare,revizuire).O noua actiune cu acelasi obiect, cauza si parti nu mai puteti formula deoarece s-ar incalca principiul autoritatii de lucru judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)
Respingere actiune grupa de munca Cato6403 Cato6403 Buna ziua ! Ma numesc Olteanu si mi - a fost respinsa actiunea in instanta pentru obtinerea grupei de munca ( inclusiv la apel ), in ... (vezi toată discuția)
Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)