avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere obtinere grupa de munca in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere obtinere grupa de munca in instanta

Buna ziua !
Ma numesc Olteanu si va rog sa - mi spuneti ce pot face daca mi s - a respins in instanta dreptul la grupa 1 de
munca , in conditiile in care alti colegi au obtinut - o lucrand in acelasi timp si loc de munca cu mine ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 31 Iulie 2018
Aveți posibilitatea formulării unui apel împotriva hotărârii prin care vi s-a respins cererea inițială...
La dosar ar trebui sa existe o expertize tehnica judiciara in specializarea protectia muncii care la concluzii sa mentioneze motivat, daca aveti/ nu aveti dreptul.
Expertiza se solicita de reclamant si se aproba/ nu se aproba de catre instanta de judecata.
Daca ati solicitat expertiza si instanta nu a aprobat, aveti motivul pentru declararea apelului.
Expertiza a fost in favoarea mea !
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
Cato6403, utilizator
Apelul poate fi facut oricand sau este limitat in timp ?
Este limitat in timp..... Termenul de apel este de 30 de zile de la comunicarea hotărârii, dacă legea nu dispune altfel.

Alte discuții în legătură

Respingere actiune grupa de munca Cato6403 Cato6403 Buna ziua ! Ma numesc Olteanu si mi - a fost respinsa actiunea in instanta pentru obtinerea grupei de munca ( inclusiv la apel ), in ... (vezi toată discuția)
Durata rejudecare proces partaj bunuri comune mere mere Buna ziua, As dori sa aflu mai multe despre ce inseamna rejudecarea unui proces de partaj bunuri comune,ce dureaza de 4 ani. Procesul de partaj bunuri ... (vezi toată discuția)
Revizuirea doru112233 doru112233 Buna,am pierdut un proces civil si in recurs cu ceva terenuri,anulare act,as vrea sa stiu daca pot face cerere de revizuire si daca trebuie timbrat (vezi toată discuția)