avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Modificare calitate procesuala in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Modificare calitate procesuala in apel

Buna ziua
Judecatoria a stabilit pe fond ca nu am calitate procesuala pasiva. Cu toate acestea, am fost citat la apel. Este posibil acest lucru, pt ca ma gandesc, corect cred, ca nu pot sa-mi exercit caile de aparare si probele pe care puteam sa le exercit la judecatorie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:05, 22 Iunie 2015
Buna ziua,
Va trebui sa va formulati in apel apararile prin care sa aratati lipsa calitatii procesuale pasive, ca si la fond.
De obicei in calea de atac se citeaza TOATE partile care au fost citate la fond.
Este posibil ca cel care a formulat apelul sa fi contestat aceasta lipsa de calitate invocata la fond.
Se pot formula deci exceptii si in apel?
Toate părțile care au fost la început în acțiune vor fi citate indiferent dacă nu au calitate sau .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa calitatii procesuale pasive Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar care s-a judecat pe fond,instanta a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a uneia dintre parti care avea in dosar ... (vezi toată discuția)
Prima zi de infatisare in contestatie la executare kimbao kimbao Salutare Daca prima zi de infatisare e ziua cand partile sunt legal citate si pot pune concluzii...sa inteleg ca se refera la concluzii pe fond sau la orice ... (vezi toată discuția)
C.pr.c. art 64-66 aser aser \"Aratarea titularului dreptului \" se refera si la persoane juridice ?Daca paratul nu are capacitate procesuala de folosinta si indica cine are aceasta ... (vezi toată discuția)