avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord vecini activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord vecini activitate

Buna ziua, am urmatoarea intrebare:
Am in proprietate un spatiu/sediu firma (asa apare in c/v si in cartea funciara) "sediu firma"...si mi-am facut sediul srl-ului acolo. Am o vaga banuiala ca un vecin de perete, dar din alta scara...care are si el o firma nu-mi va da acceptul. Avand in vedere ca si dumnealui desfasoara o activitate comerciala, alta decat mi-o doresc eu, sunt obligat sa-i cer acceptul? Cu el impart un perete, dar nu este pe aceeasi casa a scarii cu mine.Cum se rezolva astfel de sicanari, in caz ca apar? Multumesc.
Mentionez ca doresc sa fac un magazin cu piese auto, eventual reparatii computere..nu alimentatie sau ceva ce ar provoca disconfort
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2011
laurr29, utilizator
Cel mai recent răspuns: laurr29 , utilizator 22:20, 22 Martie 2011
daca este singurul vecin , e bine sa il sensibilizati , sa fiti buni vecini si sa obtineti si acordul dumnealui. capul plecat sabia nu il taie.
Doamna, eu nu i-am spus niciodata ceva rau. Insa cum dumnealui are agentie imobiliara ma gandesc ca poate nu prea i-a convenit ca nu l-am mai inchiriat prin firma lui , si mai ales ca nu i l-am inchiriat unui frate de-al lui...de aceea ma intreb: poate o situatia ca aceasta sa-ti impiedice buna desfasurare? Daca el nu-si da acceptul, ipotetic...eu ce pot face? Si nu, nu este singurul vecin..mai sunt inca vreo 3 dar cu ceilalti nu cred sa intampin refuzuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord aviz de functionare de la un vecin rau intentionat sandu888 sandu888 buna ziua . am inchiriat un spatiu comercial la parteul unui bloc in care doresc sa deschid o spalatorie ecologica de haine . am obtinut toate avizele iar acum ... (vezi toată discuția)
Duplex cumparat nou - zgomot Bașar Andrei Bașar Andrei Duplex cumparat nou Buna ziua, Am achizițonat o parte duplex nou construită. Am făcut finisajele și mobila și ne-am mutat într-un final și noi și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la inceputul acestui an am inchiriat un spatiu la ... NEMES ALIN NEMES ALIN Buna ziua! La inceputul acestui an am inchiriat un spatiu la parterul unei case si l-am amenajat cu distinatia fast food.Tin sa mentionez ca CF-ul este pe ... (vezi toată discuția)