avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... noile coduri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

noile coduri

stie cineva cu certitudine cand intra in vigoare noile coduri? am auzit de octombrie 2011, dar unii zic ca e foarte posibil sa nu intre.cred ca va fi si mai greu pentru noi, cei care vom da admitere in 2012. pentru ca se schimba destule, in special la penal, atat general, cat si special.vom fi putin derutati. asa ca as vrea sa stiu daca exista cea mai mica sansa sa nu intre in vigoare in 2011, ci mai tarziu...cat mai tarziu posibil.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:31, 22 Martie 2011
Cred ca in curand avem coduri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 andreescu andreea andreescu andreea am o intrebare.o sa dau examenul din 2012.daca vor intra noile coduri in vigoare pana la acea data.ele vor fi in tematica?sau trebuie sa intre in vigoare cu o ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 onitza86 onitza86 Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i ... (vezi toată discuția)