avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2012

am o intrebare.o sa dau examenul din 2012.daca vor intra noile coduri in vigoare pana la acea data.ele vor fi in tematica?sau trebuie sa intre in vigoare cu o anumita perioada inaintea examenului?

Cel mai recent răspuns: andreescu andreea , utilizator 21:29, 20 Iunie 2011
invatati dupa codurile actuale. codul civil va intra in vigoare de la 1 oct 2011. de cel penal inca nu se stie nimic.
stiam ca pt a fi in tematica, noile coduri trebuie sa intre in vigoare cu o anumita perioada inainte de examen.vroiam sa stiu cu cat timp inainte
andreescu andreea a scris:

stiam ca pt a fi in tematica, noile coduri trebuie sa intre in vigoare cu o anumita perioada inainte de examen.vroiam sa stiu cu cat timp inainte


In vederea pregatirii pentru concursul de admitere,candidatii vor putea consulta lucrari de specialitate sau orice alta documentatie ce va fi adusa la zi in raport cu modificarile legislative intervenite pana la data publicarii anuntului privind organizarea concursului.
Data, locul, modul de desfasurare a concursului de admitere si numarul de locuri scoase la concurs se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, pe pagina de Internet a Consiliului Superior al Magistraturii si pe cea a Institutului National al Magistraturii, cu cel putin 60 de zile inainte de data stabilita pentru concurs.
[ link extern ]
ms:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011 ContSters186948 ContSters186948 Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un \"camp de bataie\", am deschis un nou subiect. va ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)