avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Marturie mincinoasa

buna ziua am si eu o problema grava de care sunt ff speriata,am devenit martor mincinos intr-un proces in care inculpatul a fost arestat inaintea solutionarii dosarului meu de marturie mincinoasa si as dori sa stiu care sunt consecintele,precizez ca mi-a fost trimisa citatia prin care mi s-a spus sa ajung la sectia de politite si nu stiu ce sa fac,as dori sa stiu daca pot face inchisoare sau daca as putea primi amenda penala,inculpatul a fost deja arestat in urma cu 2 sapt ,ce ar trebui sa fac?multumesc mult
Cel mai recent răspuns: andreea_roshkata , utilizator 12:39, 23 Martie 2011
Ar trebui sa luati legatura cu un avocat care sa mearga cu dv. atunci cind dati declaratie, pedeapsa pentru aceasta fapta este inchisoare intre 1-5 ani dar daca nu avtei antecedente penale se poate aplica suspendarea conditionata
nu am antecedente penale,suspendarea conditionata ma lipseste de inchisoare?am auzit ca,daca imi retrag marturia atat timp cand inculpatul este arestat intra in vigoare alte legi,as dori sa stiu care sunt acestea,singurul lucru care as dori sa se intample este sa scap cu o amenda penala,cum fac?multumesc mult
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
andreea_roshkata, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mihaela89 mihaela89 am si eu o intrebare....care sunt sansele ca o persoana care a depus marturie mincinoasa sa scape fara inchisoare??? si ce ar trebui sa faca?? sa isi retraga ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru marturie mincinoasa ContSters75393 ContSters75393 Ce pedeapsa i se aplica unei persoane care ulterior se dovedeste ca a depus marturie mincinoasa?Va adresez aceasta intrebare pentru ca as vrea sa deschid ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica - marturie mincinoasa mdcc mdcc Buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce fapta penala(ce articol) se incalca atunci cand minti sub juramant un judecator?Multumesc Anticipat!!! (vezi toată discuția)