avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovitura de cutit in spate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovitura de cutit in spate

buna ziua
un prieten a primit o lovitura de cutit in spate in urma unei altercatii dintre 2 grupuri rivale . 3 persoane victimele si 2 persoane cele care au agresat .
Ce pedeapsa i se va da vinovatului?
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 11:21, 23 Martie 2011
Depinde de incadrarea juridica a faptei si de zilele de ingrijiri medicale de care a necesitat victima. Poate fi lovire simpla, vatamare corporala, incaierare sau chiar tentativa de omor, asa ca numai dupa ce stiti incadrarea puteti afla limitele generale ale pedepsei
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
Avocat Alexandru Gheorghe, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor ContSters75393 ContSters75393 Daca o persoana in urma unei incaierari a suferit 2 plagi si nu i-au fost atinse organele vitale se poate considera tentativa de omor? Daca nu se considera ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau nu? sadkid sadkid Buna ziua , Rog sa ma ajutati cu un sfat... Am un prieten, care in urma cu 3 ani a fost agresat inpreuna cu alte persoane de un vecin un pic ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Ana65 Ana65 Va salut. In urma unei altercatii , fratele meu a cazut victima. Mentionez ca fratele meu se intorcea catre casa si nu avea nici o legatura cu incidentul , ... (vezi toată discuția)