avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reclamatie medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reclamatie medic de familie

buna ziua
am fost la medicul de familie cu fetite de 2 ani pentru reteta de calciu care stiu ca este compensat la copii dar dr. m-a refuzat
unde ma pot interesa si afla toate retetele ce au fost emise pe numele copilului meu?
si unde pot face o reclamatie dr.?
multumesc
Cel mai recent răspuns: raisa09 , utilizator 17:33, 23 Martie 2011
De unde stiti ca este compensat?Si eu intelesesem asta, insa am mers la farmacii, care au negat, am apelat la alti doctori, care au negat.Am sunat la CAS al caror raspuns a fost acelasi : calciul nu se elibereaza pe reteta compensata..
Forma gratuita de care se poate beneficia este doar in internarile din spitale, si la camera de garda.
La CAS va puteti interesa de retetele eliberate, sau solicitati-i medicului dv o copie de pe dosarul medical. Plangere ii puteti face doar la Colegiul medicilor si la CAS insa inainte interesati-va bine, alfel veti fi nevoita sa va schimbati medicul.
pai in toate farmaciile unde am intrebat mi s-a spus ca este gratuit cu reteta de la dr. si dr. mea de familie mi-a spus ca pentru copii gulconatul de calciu este gratuit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reteta urgenta ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna tuturor.am fost nevoit sa ajung cu copilul la urgenta pediatrie pentru ca medicul de familie in ziua respectiva a avut program dimineata iar copilul nu se ... (vezi toată discuția)
Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Prescriptie medicala madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua, Ieri seara am fost la Spitalul de urgenta militar din Bucuresti. In urma investigatiilr mi-au prescris un anumit tratament care includea ... (vezi toată discuția)